kashba

Vader, zoon en een schoolproject.

Home


KASHBA Asiatica


Ais Loupatty & Ton Lankreijer


Staalstraat 6

1011 JL AmsterdamOpen 12:00 – 17:00

Zondag / Sunday 14:00 - 17:00
Contact:


31-20- 6 23 55 64

lankreijer@me.com

kashba@planet.nl


Enige tijd terug kregen we een uniek boekwerk onder ogen: prachtig uitgevoerd en een eenmalige uitgave van slechts één enkel exemplaar. 


Het boek was een verslag van een nog jonge scholier. Reizend door musea in Frankrijk, Spanje, Nederland en Duitsland had hij zich een beeld gevormd van de verscheidenheid aan kunst in de verschillende culturen. 


Het betrof een project voor een franse school dat werd gefotografeerd, vormgegeven en geschreven door 15 jarige zoon Aram, waarna vader Sacha (fotograaf) hem hielp om het vakkundig gedrukt te krijgen. 


Wat beduusd bladerden we door het imponerende eindresultaat waarvoor we ooit iets kleins mochten aandragen. Hieronder slechts een aantal van de pagina’s om een indruk te geven.


Het is geenszins m'n bedoeling de loftropet over onze bijdrage steken –– de vader is daar veel te complimenteus over, geloof me. Het schoolproject trof me echter als een prachtvoorbeeld van er qua 'kunst & kind' nog meer mogelijk dan het geijkte gekleuter in de diverse (wereld)musea.

All photographs and texts ©Kashba  Ais Loupatty & Ton Lankreijer.Webdesign:William Loupatty